ASV Geel, een ploeg in financiële malaise maar sportief bezig aan een goed seizoen, was de club die Lommel SK dit seizoen haar eerste nederlaag aansmeerde.

Dat in het achterhoofd houdend zal de ploeg van trainer Tom Van Imschoot iets willen rechtzetten voor eigen publiek.

Zoals gezegd, ondanks de financiële onzekerheid in Geel, doet de ploeg van ex-speler Sam Vanaken het op sportief vlak verre van slecht. De 'Zotten' zoals de club in de volksmond wel genoemd worden staan momenteel op een knappe achtste stek in het klassement. Dit op slechts zeven punten van een play-offplaats.

De twee voorbije wedstrijden van ASV Geel gingen verloren tegen respectievelijk Dessel en Deinze.

Onze jongens knoopten in Oosterzonen terug aan met een overwinning na een eerder gelijkspel in en tegen Seraing. De ongeslagen reeks blijft rustig verder duren.

Din Sula en Gilles Ruyssen keren terug uit schorsing en kunnen opnieuw ingezet worden tegen Geel.

Trainer Tom Van Imschoot kiest uit volgende spelers voor de wedstrijd tegen ASV Geel.

Thomas Azevedo, Sebastiaan Brebels, Timo Cauwenberg, Michaël Clepkens, Glenn Daniëls, Alexandre De Bruyn, Giel Deferm, Jarno De Smet, Jentl Gaethofs, Yassin Gueroui, Robin Henkens, Jeffrey Ket, Stan Kolen, Jordi Maus, Glenn Neven, Jordan Renson, Gilles Ruyssen, Ben Santermans, Wouter Scheelen, Din Sula, Iebe Swers, Sam Valcke, Simon Vermeiren en Laurens Vermijl

De wedstrijd begint om 20u00 en staat onder de deskundige leiding van dhr. Vanboven, bijgestaan door dhr. Becquet en dhr. Hermans.