KSK Heist, momenteel derde, speelt tot hiertoe een top seizoen. De Zwanen begonnen uitstekend aan het seizoen, af en toe was er een dipje, maar de Kempenaars konden zich tot nu toe mooi in de top van het klassement nestelen.

Zaterdag komen de Zwanen met lichte druk naar de Gestelsedijk willen ze de kloof met de top twee niet te groot laten worden.

In de heenwedstrijd won Lommel SK met 2-4 op het veld van Heist, een uitslag die we komende zaterdag het liefst vermijden.

Dat onze jongens de laatste weken uitstekend op dreef zijn bewijst de meer dan knappe 21 op 21. De ploeg wil dan ook zo lang mogelijk dit liedje blijven zingen,

Tom Van Imschoot kan voor de wedstrijd tegen Heist op volgende spelers rekenen:

Thomas Azevedo, Sebastiaan Brebels, Timo Cauwenberg, Michaël Clepkens, Glenn Daniëls, Alexandre De Bruyn, Giel Deferm, Jarno De Smet, Jentl Gaethofs, Yassin Gueroui, Robin Henkens, Jeffrey Ket, Stan Kolen, Jordi Maus, Glenn Neven, Jordan Renson, Gilles Ruyssen, Ben Santermans, Wouter Scheelen, Din Sula, Iebe Swers, Sam Valcke, Simon Vermeiren en Laurens Vermijl

De wedstrijd start om 20u00 in het Soevereinstadion en staat onder de deskundige leiding van dhr. Toeback, bijgestaan door dhr. Vande Velde en Tiesters.

Supporters op post!