Analyse eerste helft:
"Ik denk dat we hier vanavond vrij goed starten. Eerste kwartier - twintig minuten echt wel dominantie hadden. Ik denk dat we dan ook een aantal kansen krijgen (2 à 3). Oké op dat moment scoor je niet en dan denk ik dat je een kwartier - twintig muniten hebben we ons uit de wedstrijd laten spelen. Doordat we zelf te moeilijk en gekke dingen wouden doen. Hierdoor kon Deinze het blok hoger zetten. Het doelpunt was iets wat we zelf in gedachten hadden en dat is perfect gelukt door de ruimtes te bespelen."

Analyse tweede helft:
"Aan het begin van de tweede helft komt er een extra spits bij waardoor we het eerste kwartier - twintig minuten het wat lastig hadden. Op het moment dat we konden voetballen over de grond, was er niet echt een probleem. We hadden het lastiger wanneer we in duel gingen en we zijn op de stilstaande fases in de problemen gekomen. Er waren een aantal hete standjes voor ons doel en zeker in de laatste seconde van de wedstrijd."

"We hebben het nagelaten in die omschakelmomenten de wedstrijd hier dood te doen. En dan weet je met de ervaring die hier bij Deinze is dat je tot de laatste seconde moet strijden. Maar gelukkig is het voor ons goed afgelopen en is dat misschien het verschil in de flow dat we zitten. De bal op de paal in de laatste seconde is misschien wat geluk, want voor nieuwjaar zou die er zeker ingewaaid zijn. En dat is misschien hopenlijk het geluk van het moment."

"Ik probeer naar een aantal dingen te kijken en één dat is dominantie in het balbezit. Dat was bij momenten en misschien iets te weining over de 90 minuten. En als ik kijk naar het aantal kansen dat we krijgen, denk ik wel dat we verdienen om te winnen. Maar goed, de stilstaande fases hebben ons in de problemen gebracht. Maar al bij al denk ik dat we hier verdiend gewonnen hebben."