Vanavond spelen onze jongens een derde topper op rij. Dit keer bekampen we KMSK Deinze in het Burgemeester Van De Wiele stadion. Tom Van Imschoot wijzigt zijn ploeg noodgedownen op 1 plaats: de geblesseerde Iebe Swers wordt vervangen door Robin Henkens. Bij de Oost-Vlamingen staat oude bekende Bart Goossens aan de aftrap.

Het eerste doelgevaar komt van Valcke. Valcke wordt door Brebels weggestuurd, maar Valcke kan vanuit een scherpe hoek niet goed afdrukken, de bal gaat voorlangs. De Bruyn wordt in het strafschopgebied door Scheelen. De Bruyn drukt af, maar Vandenberghe kan eenvoudig pakken.

Vlak voor rust komt Lommel op 0:1. Een splijtende pas van Henkens komt bij De Bruyn die de 0:1 voorsprong hoog in het doel schiet.

Deinze neemt het commando over in de tweede helft. De Oost-Vlamingen hebben meer balbezit en onze jongens hebben het moeilijk om de bal in de ploeg te houden. Deinze kan wel niet echt gevaarlijke kansen afdwingen tegen onze jongens.

De wedstrijd gaat nu goed op en neer. Eerst mist Mezine van dichtbij op een hoekschop, Clepkens houdt Lommel recht. Aan de andere kant mist Valcke een grote kans op de 0:2. Een voorzet van Deferm wordt door Valcke in twee keer op Vandenberghe. Mertens schiet een hoekschop hoog over.

Lommel wint een gesloten en moeizame wedstrijd met 0:1. Volgende week ontvangen we KSK Heist voor een vierde topper op rij. Supporters op post !!!