De heenwedstrijd in Virton was er ééntje waar achteraf nog duchtig werd over nagepraat. Maar dat is verleden tijd. Intussen hebben onze jongens de draad terug opgenomen met een positieve noot, en willen zij hun opgebouwde reeks van 9 op 9 zo lang mogelijk verder zetten.

In Hamme maakte een fris acterend Lommel al in de eerste helft het verschil, in de tweede verzuimde het echter deze voorsprong nog verder uit te bouwen. De gele kaarten voor Sula en De Bruyn waren de minpuntjes voor trainer Van Imschoot achteraf maar laat ons vooral benadrukken dat het een verdiende overwinning was voor onze jongens!

De Luxemburgers van hun kant versloegen de afgelopen weken o.a. Deinze en Patro Eisden. In het klassement staat Virton momenteel op de 12de plaats.

Met het oog op de topper in en tegen Knokke zullen onze jongens ook aanstaande zaterdag alle vocale steun goed kunnen gebruiken.

Trainer Tom Van Imschoot maakt voor deze wedstrijd de keuze uit volgende spelers:

Sebastiaan Brebels, Timo Cauwenberg, Michaël Clepkens, Glenn Daniëls, Alexandre De Bruyn, Giel Deferm, Jarno De Smet, Jentl Gaethofs, Yassin Gueroui, Robin Henkens, Jeffrey Ket, Stan Kolen, Jordi Maus, Glenn Neven, Jordan Renson, Gilles Ruyssen, Ben Santermans, Wouter Scheelen, Din Sula, Iebe Swers, Sam Valcke, Simon Vermeiren en Laurens Vermijl

De wedstrijd vangt aan om 20u00 in het Soevereinstadion en staat onder de deskundige leiding van de heer Mesanovic, bijgestaan door de heer De Keyzer en de heer Borremans.