Geen Timo Cauwenbergh in de basiself bij de Limburgers, zijn plaats werd ingenomen door Giel Deferm. Verder hield Van Imschoot het vertrouwen in de overige tien spelers die begonnen tegen Eendracht Aalst.

De wedstrijd kon niet beter starten voor de bezoekers. Na dik zes minuten bracht De Bruyn de Limburgers al op voorsprong.

Winnen was de opdracht en dat hadden de jongens van Tom Van Imschoot goed begrepen. Voorbij het openingskwartier bracht Glenn Neven de bal knap voor, Gilles Ruyssen zette de 0-2 op het bord.

Nog was de Lommelse druk niet voorbij, op het halfuur maakte Sula er 0-3 van en zo trok de leider in de Amateurliga met een ruime voorsprong de kleedkamer in.

In de tweede helft koos Lommel voor de controle bij de riante voorsprong. Op het uur werden Sula en Vermijl naar de kant gehaald, met het oog op de wedstrijd tegen Virton. In hun plaats kwamen Vermeiren en Valcke.

Om het ook even over de thuisploeg te hebben, Hamme vond geen antwoord op de organisatie van de Limburgse leider. 0-3 bleef het in Oost-Vlaanderen en zo pakken onze jongens 9 op 9.

In het klassement blijven Lommel en Knokke leider. De volgende wedstrijd is thuis tegen Excelsior Virton. Supporters op post!