Beter dan met drie punten kon Lommel SK afgelopen zaterdag het jaar niet inzetten. Al kostte het veel moeite tegen een stug Eendracht Aalst dat pas in de slotminuut puntengewin uit handen gaf.

De heenwedstrijd wonnen de Noord-Limburgers vrij makkelijk van VW Hamme. De Oost-Vlamingen kwamen in Lommel op voorsprong maar die werd vrij snel omgezet in een 3-1 overwinning voor de thuisploeg.

Op de vorige speeldag versloeg Hamme het onderin gerangschikte Patro Eisden met 0-2. Meteen een eerste overwinning dus voor de Oost-Vlamingen in 2018 en daarmee staat het momenteel op een achtste plaats in het klassement.

Trainer Tom Van Imschoot maakt zijn keuze uit volgende spelers:

Sebastiaan Brebels, Timo Cauwenberg, Michaël Clepkens, Glenn Daniëls, Alexandre De Bruyn, Giel Deferm, Jarno De Smet, Jentl Gaethofs, Yassin Gueroui, Robin Henkens, Jeffrey Ket, Stan Kolen, Jordi Maus, Glenn Neven, Jordan Renson, Gilles Ruyssen, Ben Santermans, Wouter Scheelen, Din Sula, Iebe Swers, Sam Valcke, Simon Vermeiren en Laurens Vermijl

De start om 15u00 en vindt plaats in het Gemeentelijk Sportstadion VW Hamme en staat onder de deskundige leiding van dhr. Gert Deckers, bijgestaan door dhr. Lucas en dhr. Becquet.

Supporters op post.